ایمپلنت های سوئیسی همواره جزو برترین ایمپلنت های جهان به حساب آمده و در بین دندانپزشکان محبوبیت خاصی دارند. ایمپلنت TRI در سال 2011 فعالیت خود را در زمینه طراحی و تولید انواع سیستم های ایمپلنت آغاز نمود. خط تولید این سیستم در 30 کیلومتری شهر زوریخ سوئیس مستقر بوده و جزو معدود سیستم های ایمپلنت سوئیسی است که 0 تا 100 پروسه تولید آن به صورت کامل در کشور سوئیس انجام می شود. این کمپانی در حال حاضر دارای حدود 50 نمایندگی فعال در کشورهای جهان بوده و روز به روز بر تعداد یوزرهای آن افزوده می گردد
ایمپلنت TRI دارای سه لاین فیکسچر می باشد
فیکسچرهای ونت(Vent) : فیکسچرهای بن لول با سه قطر 3.75، 4.1 و 4.7 میلی متر
فیکسچر اوکتا(Octa) : فیکسچرهای تیشو لول با سه قطر 3.75، 4.1 و 4.7 میلی متر
فیکسچرهای باریک(Narrow) : فیکسچرهای بن لول با قطر 3.3 میلی متر
یکی از ویژگی های جذاب این سیستم کامپتیبل بودن لاین اصلی این سیستم یعنی Vent با سیستم های پر سابقه و پر طرفدار مارکت ایران مثل زیمر، بایوهورایزن و اینترالاک است. سیستم های ایمپلنت تاپی که در حال حاضر کمتر در ایران عرضه می شود. ویژگی های فنی و کیفیت بسیار بالا در طراحی و ساخت این سیستم ایمپلنت علاوه بر احساس اطمینان شما در پروسه جراحی و پروتز، باعث حس امنیت و اطمینان بیمار شما نیز خواهد شد
سطح فیسکچر های ایمپلنت TRI با اصطلاحSBA نامگذاری شده است. این سطح، مشابه سطح SLA بوده با این تفاوت که به منظور دستیابی به خلل و فرج های مطلوب(Medium Roughness) سطح ایمپلنت توسط ذرات کروندوم (آلومینیوم اکسید)، سند بلاست می شود. پس از آن دوبار با اسید اچ شستشو شده که در نهایت این پروسه باعث تسریع فرآیند اسئواینتگریشن می گردد. این سطح به عنوان یک Gold Standard، دارای 20 سال سابقه و بیشترین مقاله تائید کننده این تکنولوژی می باشد.
طراحی هایبرید بدنه فیکسچر، به این معنی است که در قسمت بالایی آن فرم سیلندریکال داشته که فشار و استرس وارده به استخوان کرستال را به حداقل می رساند و در قسمت پایینی فیکسچر فرم تیپرد دارد که باعث افزایش پرایمری استبیلیتی در زمان جایگذاری ایمپلنت می شود. قسمت ماشین کاری شده در نیم میلی متری بالاترین سطح فیکسچرهای بن لول دارای نوع خاصی از رافنس بوده که قابلیت اتصال به استخوان و بافت نرم را دارد. بنابراین این بخش از فیکسچر هم میتواند زیر استخوان و هم در سطح استخوان و هم در سطح لثه قرار بگیرد.
فیکسچرهای بن لول این سیستم(Vent) دارای پلتفرم پروتزی 3.5 و کانکشن هگز 2.5 میلی متری هستند که با سیستم های ایمپلنت بن لول زیمر، بایوهورایزن و اینترالاک کامپتیبل هستند. فیکسچرهای تیشو لول این سیستم (Octa) نیز دارای پلتفرم 4.8 و کانکشن اوکتا 3.1 میلی متری بوده و با سیستم های تیشو لول اشترومن و دنتیوم کامپتیبل است. اما در نهایت فیکسچرهای Narrow دارای پلتفرم پروتزی 3.2 و کانکشن هگز 2.1 میلی متری هستند و امکان کاشت ایمپلنت در نواحی استخوانی کم عرض و باریک را به جراح می دهد اما با هیچ سیستم ایمپلنت دیگری کامپتییل نیستند.
ویژگی پلتفرم سوئیچینگ مشابه اکثر سیستم های ایمپلنت در این سیستم نیز ارائه شده است. ترکیب طراحی Reverse-Tapered در بالاترین قسمت فیکسچر با طراحی خاص قطعات پروتزی، باعث هدایت بافت نرم، در نواحی اتصال اباتمنت به ایمپلنت می شود که علاوه بر نتایج زیبایی در بلند مدت، مانع رسیدن میکرو اورگانیسم ها در این ناحیه و جلوگیری از پری ایمپلنتایتیس می شود. این ویژگی در تمامی قطعات ایمپلنت (هیلینگ، ایمپرشن کوپینگ و اباتمنت) سیستم TRI وجود دارد.
فیکسچر های TRI، از یکسوم انتهایی بدنه تا انتها دارای دو لبه برنده(Cutting Edge) هستند که ویژگی سلف تپینگ را برای سیستم به وجود می آوردند که علاوه بر جایگذاری سریعتر و راحت تر ایمپلنت، باعث ایجاد خاصیت آنتی روتیشنال(Anti Rotational) در فیکسچر می شود.
در طراحی فیکسچرهای TRI، از قسمت انتهایی فیکسچر، سه رزوه مستقل با فاصله 120 درجه از هم شروع می شوند و در اطراف بدنه ایمپلنت به صورت مارپیچ تا قبل از بخش ماشینکاری شده بالای فیکسچر ادامه دارند. این ویژگی باعث افزایش سرعت جایگذاری در داخل استخوان می شود. رزوه های سه گانه به طور متوسط 1.8 میلی متر پیشروی در استخوان را در هر دور حرکت فیکسچر ایجاد می کنند.
رزوه های مربعی شکل(Square) در قسمت سرویکال فیکسچر با کاهش استرس وارده به استخوان کرستال، وظیفه مراقبت از آن را بر عهده دارد. در یکسوم میانی رزوه های فیکسچر با طراحی زاویه 60 درجه، موجب افزایش سطح تماس استخوان و ایمپلنت و در نتیجه اسئواینتگریشن بهتر و سریعتر شده و در نهایت در یکسوم انتهایی فیکسچر، رزوه هایی با زاویه 45 درجه باعث افزایش برندگی و در نتیجه ایجاد ثبات اولیه بالاتر ایمپلنت می گردد. همچنین در پایین ترین بخش فیکسچر، فرم Rond فیکسچر موجب کاهش احتمال آسیب به نواحی حساس مانند اعصاب و غشاء سینوس می شود.
یکی از ویژگی های مهم ایمپلنت TRI که در کمتر سیستم ایمپلنتی وجود دارد کانسپت Friction است، دقت ساخت بالای قطعات پروتزی، در کنار طراحی خاص محل اتصال اباتمنت و فیکسچر موجب می شود که پس از بستن پیچ اباتمنت به فیکسچر، Cold Welding یا همان جوش سرد بین بدنه فیکسچر و اباتمنت ایجاد گردد. این ویژگی باعث می شود تقریبا تمامی فشار این اتصال از روی پیچ اباتمنت برداشته شود. به طوری که حتی با باز کردن پیچ اباتمنت اتصال بسیار محکم بین فیکسچر و اباتمنت باقی میماند. این ویژگی امکان اسکرولوزنینگ در استفاده از این سیستم را تقریبا نزدیک به صفر میکند. علاوه بر این، ایجاد یک زاویه 45 درجه در طراحی داخلی هگز فیکسچر و پس از آن اتصال عمودی آنها، موجب حذف میکروگپ شده و مانع حرکت های ریز (micro-movement) بین این دو قطعه می شود.
یکی از نقاط قوت سیستم ایمپلنت TRI کیت بسیار کامل، راحت و یوزرفرندلی این سیستم است که برای پروسه جراحی و پروتز تمامی لاین های ونت، اوکتا و نرو، قابل استفاده است. وجود دریل های اصلی تفکیک شده برای استخوان های نرم و سخت در کنار دریل های تپینگ که برای استخوان تایپ D1 یا D2 استفاده می شود طیف کاملی از نیازها را پاسخ میدهد. علاوه بر این، در صورت نیاز استاپرهای متحرک که به صورت آپشنال ارائه می شود را می توانید به کیت جراحی خود اضافه نمائید. یکی دیگر از نکات مورد توجه در این کیت آن است که فقط دریل های اولیه به واسطه طراحی خاص خود می توانند در عمق استخوان پیشروی کنند، و سایر دریل های بعدی فقط میتوانند عرض حفره را دریل نمایند که این مورد نیز باعث امنیت خاطر جراح حین پروسه دریلینگ می شود. همچنین دریل روند برای صاف کردن سطوح استخوانی ناهمتراز، در کیت وجود دارد.
ایمپلنت های تیشو لول Octa، یکی از جدیدترین محصولات سیستم ایمپلنت TRI می باشند. یکی از خصوصیات جالب آن کولار آبکاری شده صورتی رنگ فیکسچر با ارتفاع کولار 1.8 میلی متر است که باعث ایجاد نمای مطلوبی در بالا یا سطح بافت لثه به خصوص در نواحی قدامی و استتیک می شود. با توجه به اینکه ایمپلنت های تیشو لول کمتر مورد استفاده قرار میگیرد، اکثر شرکت های وارد کننده این نوع از ایمپلنت را وارد نمیکنند. اگر جزو طرفداران این نوع از ایمپلنت ها هستید، میتوانید فیکسچرهای تیشو لول TRI را تهیه و استفاده نمایید.
در حال حاضر بعضی از سیستم های ایمپلنت موجود در مارکت ایران، ایمپلنت های خود را گارانتی یا وارانتی میکنند و در صورت فیل شدن فیکسچر، آن را جایگزین میکنند. اما سیستم TRI یک قدم جلوتر حرکت کرده است. تمامی ایمپلنت های TRI در سطح جهانی دارای وارانتی مادام العمر بین المللی فیکسچر هستند و این به آن معناست که حتی اگر بیمار شما پس از کاشت ایمپلنت به کشور دیگری سفر کند و مشکلی برای ایمپلنت ایجاد شود، میتواند با استفاده از کارت وارانتی که از طرف شرکت به دندانپزشک و از طرف دندانپزشک به بیمار ارائه می شود، از طریق نمایندگی های کمپانی در سطح جهان، فیکسچر جدید را جایگزین فیکسچر فیلر نماید.
یکی از پارامترهایی که باعث محبوبیت یک سیستم ایمپلنت می شود پکیج جذاب و یوزرفرندلی آن سیستم است. این عامل هم برای دندانپزشک و هم برای بیمار از اهمیت خاصی برخوردار بوده و حس اطمینان بیشتری القا میکند. بعد از دیدن پکیج ایمپلنت TRI بدون شک این حس را خواهید داشت که یکی از جذاب ترین و راحت ترین پکیجینگ در بین سیستم های ایمپلنت را در اختیار دارید. تمامی فیکسچرهای TRI دارای کاور اسکرو در پکیج خود هستند.
سلام. لطفا شماره موبایلتون رو وارد کنید.
خرید از تیتانا فقط برای دندانپزشکان، کلینیک های دندانپزشکی و لابراتوارهای دندانسازی امکان پذیر می باشد.
برای دسترسی سریعتر، با کلیک روی دکمه زیر، وب اپلیکیشن فروشگاه را بر روی گوشی خود نصب کنید.