ایمپلنت سوئیس (implantswiss) 

    ایمپلنت های سوئیسی همیشه جزو بهترین ایمپلنت های دنیا به حساب آمده اند. برند ایمپلنت سوئیس (implantswiss) هم یکی از همین برندهای ایمپلنت است. خط تولید این ایمپلنت در سال 2014 در بزرگترین پارک فناوری کشور سوئیس در شهر ایوردون تأسیس شد. ایمپلنت سوئیس یکی از 5 برند ایمپلنت تولیدی کمپانی بزرگ Novodent SA سوئیس است که موفق به دریافت تاییدیه FDA آمریکا و CE اروپا شده است.

    این کمپانی علی رغم جوان بودن، سرعت رشد فوق العاده ای چه در بازار جهانی و چه در ارائه تنوع گسترده ای از ایمپلنت های دندانی داشته است. تا سال 2022 این کمپانی در بیش از 32 کشور جهان از جمله آمریکا، انگلیس، اسپانیا، روسیه، سوئد، امارات و ... دارای نمایندگی فروش و توزیع بوده است. از طرفی به واسطه داشتن یک تیم علمی و فنی با سابقه که از حدود ده سال قبلتر از تاسیس این کمپانی، در حال تولید انواع ایمپلنت های دندانی در کشور ترکیه بودند، کمپانی Novodent SA خیلی سریع توانست گستره بسیار وسیعی از انواع ایمپلنت های دندانی را عرضه نماید.

    ایمپلنت های کانونشنال بن لول و تیشو لول، ایمپلنت های فوق باریک، ایمپلنت های شورت، ایمپلنت های زایگماتیک، ایمپلنت های وان پیس و ایمپلنت های پرس فیت بخشی از تولیدات این کمپانی در پنج برند ایمپلنت خود است. همانطور که میبینید این تنوع در ارائه انواع سیستم های ایمپلنت توسط یک کمپانی در سطح جهانی کم نظیره و این نشان دهنده اهمیت تحقیقات و ارائه جدیدترین متدهای درمان در حوزه ایمپلنتولوژی برای این کمپانی است.

    تصویر
    مزایا و ویژگی های فنی ایمپلنت سوئیس
    پرسش و پاسخ تخصصی ایمپلنت سوئیس
    شما با کیت جراحی اصلی سیستم که سیاه رنگ است میتوانید هم فیکسچرهای بن لول Narrow، مینی و رگولار و همینطور فیکسچرهای تیشو لول را کار کنید. اما برای جراحی فیکسچرهای لاین شورت نیاز هست که کیت مخصوص شورت ایمپلنت به رنگ سفید را تهیه کنید.
    بهتر است دریل ها بعد از 100 تا 150 بار استفاده تعویض شوند. با توجه به این که به ازای هر قطر و هر ارتفاع یک دریل مجزا در کیت وجود دارد، به طور متوسط هرکیت برای حدود 300 تا 400 واحد ایمپلنت به خوبی کار میکند و فقط نیاز هست که دریل های مشترک مثل مارکینگ دریل، پایلوت دریل و دریل های قطر 2.2 تعویض بشوند.
    این ویژگی موجب راحتی در کار با کیت جراحی می شود. دریل ها و محل قرارگیری آنها در کیت با رنگ های خاکستری(قطر 2.9)، سفید(قطر 3.3)، سبز(قطر 3.7)، آبی(قطر 4.3)، قرمز(قطر 4.8) و زرد(قطر 5.5) کدگذاری شده است که این کدگذاری رنگی بر روی باکس های فیکسچرها نیز به همین شکل انجام شده است.
    دریل های این کیت جراحی از نسل جدید دریل ها هستند که نیاز به دور بالا برای فرآیند دریلینگ ندارند(دور مورد نیاز 400 -600 rpm ) که این مزیت سبب می شود علاوه بر جلوگیری از ایجاد حرارت زیاد و تروما، استخوان اتوژنیک نیز به طور مناسبی قابل برداشت و استفاده باشد. برای برداشت بیشتر و مناسب تر می توان دور موتور را کمتر از 50 rpm قرار داده و بدون ایریگیشن اقدام به دریلینگ نمود.
    کامپتیبیلیتی به نوع و ابعاد هگز، زاویه مورس و همینطور طول پیچ و نوع و محدوده رزوه های آن ارتباط دارد. به طور معمول هیچ دو سیستمی با یکدیگر انطباق 100 ندارند و معمولا حداقل در یکی از این موارد با یکدیگر تفاوت دارند. با این حال سیستم های Bone level پلتفرم Regular این سیستم با اکثر سیستم های کره ای مانند دیو، دنتیس، انی وان مگاژن، اویدنس و ... و انطباق نسبی دارد اما در پلتفرم Narrow(قطر2.9) و مینی(قطر 3.3) سیستم کامپتیبلی ندارد. سیستم Tissue level ایمپلنت سوئیس نیز با سیستم تیشو لول اویدنس، استرامن و دنتیوم دارای انطباق نسبی کانکشن و پیچ هستند.
    دریل های استاپر ثابت به این معنی است که در کیت به ازای هر قطر و هر ارتفاع فیکسچر یک دریل اختصاصی در کیت وجود دارد که این موضوع دو مزیت ایجاد میکند. اول طول عمر بالاتر کل کیت جراحی به خاطر تعداد بیشتر دریل ها و دوم راحتی پزشک و سرعت بیشتر در زمان جراحی با این نوع کیت ها می باشد.
    این موضوع به پارامترهای متعددی ارتباط دارد. عواملی چون وضعیت بالینی بیمار، بیماری های خاص مانند هپاتیت و ... ، شرایط استخوانی و همچنین جراحی های تکمیلی همزمان با کاشت ایمپلنت مانند سینوس لیفت، پیوند استخوان، جابه جایی عصب، جراحی های استخوانی، Fresh Socket و ... بعلاوه اینکه به طور معمول اسئواینتگریشن در فک بالا معمولا به زمان بیشتری نیاز دارد. با تمام توضیحات در کیس های عادی بدون شرایط خاص فیکسچر، بین 6 تا 8 هفته قابل لود می باشد. اما در کیس های خاص بسته به نظر پزشک و محل قرارگیری فیکسچر ممکن است بین 12 تا 16 هفته مورد نیاز باشد.
    اباتمنت های زاویه دار برای فیکسچرهای بن لول 2.9 و 3.3 میلی متر فقط با زاویه 15 درجه، و برای سایر فیکسچرهای بن لول رگولار و فیکسچرهای تیشو لول زاویه 15 و 25 درجه وجود دارد. علاوه بر این مولتی یونیت اباتمنت ها با کاربردهای خاص خود دارای زوایای 17 و 35 درجه می باشد.
    خیر، طراحی فیکسچرهای ایمپلنت سوئیس فاقد میکروترد است که این موضوع باعث کاهش احتمال پری ایمپلنتایتیس به دلیل کاهش احتمال رشد میکروارگانیزم ها در قسمت سرویکال فیکسچر شده و به نوعی یک مزیت برای این سیستم محسوب می شود.
    خیر، فیکسچرهای رگولار سیستم ایمپلنت سوئیس(سایز های 3.7، 4.3، 4.8 و 5.5 میلی متر) دارای کانکشن های مشابه و قطعات پروتزی مشابه هستند اما فیکسچرهای Narrow (قطر 2.9) و فیکسچرهای مینی(قطر 3.3) دارای کانکشن های متفاوتی با هم و با بقیه فیکسچرهای رگولار هستند. که به این معنی است که دارای هیلینگ، ایمپرشن و آنالوگ و اباتمنت های اختصاصی هستند.
    بله. تمامی فیکسچرهای تیشو لول دارای کانکشن مشابه هستند. اما توجه داشته باشید در قسمت پروتز فیکسچرهای تیشو لول، قطر 5.5 میلیمتر دارای پلتفرم Wide است. به این صورت که با توجه تفاوت کولار این سایز با سایر سایزها، نیاز به استفاده از هیلینگ، ایمپرشن و آنالوگ اختصاصی و متفاوت است.
    بررسی تخصصی سیستم ایمپلنت سوئیس
    آموزش هندزآن سیستم ایمپلنت سوئیس
    جراحی ایمپلنت implantswiss بر روی بیمار توسط دکتر رضا ملا
    همه چیز درباره ایمپلنت سوئیس

    به این فرم پاسخ بده

    امتیازات کاربران
    پاسخ کاربران
    گفتگوی آنلاین
    پشتیبانی آنلاین تیتانا
    سوالی دارید بپرسید، ما اینجائیم😊